ERKASLAN OTO AKSESUAR MARMARA BÖLGESİ
Yardım Hattı 0 (262) 335 04 19
Sayfalar
Hakkımızda

ERKASLAN FİLTRE DÜNYASI ve OTO AKSESUARLARI iş dünyasına ilk adımlarını 2000'li yılların başında attı., ERKASLAN faaliyette bulundukları Oto Aksesuar, Motor Yağı ve Filtre ürünlerinde hizmet vermektedir.
Eğitimli, tecrübeli ve dinamik kadrosunun, inançlı ve azimli çalışmalarıyla bulunduğu noktaya gelmiş bulunan ERKASLAN sektörlerinde daha yüksekleri hedeflemektedir.
Ülkemizin gelişmesi ve büyümesine, toplumsal refah ve mutluluğun artmasına yönelik üzerine düşen görevleri olduğunun bilinciyle faaliyetlerine devam etmektedir.

 MİSYON

 Hizmet birimlerinde güncel teknolojinin kullanıldığı, hizmet sunarken çalışanların sağlıklı iletişim ve etkileşim yöntemlerini benimsendiği, etkinliklerin üretim ve finansmanında girişimciliği hedefleyen, kaynaklarını etkili, verimli kullanan, kamu yararını koruyan ve geliştiren işletmelerinde maliyetleri göz ardı etmeksizin müşteri memnuniyetine odaklanan bir  hedef belirlenmiştir.

VİZYON

Müşteri odaklı bir yaklaşımla Türkiye’de ve Bölgede hizmet sektöründe yer aldığımız markalarla ‘lider grup’ konumuna erişmektir.

 


Tarih : 22.12.2021 11:40:10  Okunma sayısı : 493
Diğer Sayfalar

Ürün Katagorisi
Bizden Haberler
Üyelik Avantajları
Web Sitemiz Yenilendi.
Reklam
Xenon Far Kiti ve Led Işık
Vitrin Ürünleri
ATF Şanzuman Yağı

İnanılmaz Fiyat
0,00 TL 
 
 
200TL
Üzeri Kargo Bizden
Anket
Foto Galeri
img